Presentació

Principal
Presentació
Documents
Professors
Aula Virtual
Departaments
Automoción
Secretaria
AMPA
Biblioteca
Pla Lectura
CLIL
Erasmus +
Revista
Noticies

 

QUI SOM?

L'IES Benicalap es troba situat en el barri homònim, una àrea en expansió al nord-oest de la ciutat de València, pròxim al Palau de Congressos, edifici emblemàtic de la ciutat dissenyat pel prestigios arquitecte Norman Foster.

L'institut es va construïr en l'any 2000 i és el resultat de la confluència de dos factors: la reivindicació històrica del moviment veïnal de Benicalap sol·licitant un institut per al barri i el creixement de la població de l'àrea Benicalap-Beniferri com a conseqüència de la prolongació de l'Avinguda Pius XII en l'actual Av. de les Corts Valencians i adjacents.

L'IES Benicalap és un centre construït a l'empara de la LOGSE, en el qual s'impartixen diferents nivells educatius: ESO, batxillerat en les modalitats de Ciències, Tecnologia i Humanitats així com Cicles Formatius tant de grau mitjà (electromecànica i carrosseria) com de grau superior (automoció i artista faller i construcció d'escenografies) i dos Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI ). Un de Carrosseria i altre d'Informàtica.

Pica   aci i t'ensenyarem el nostre centre. (La descàrrega pot tardar uns minuts.... per favor espera....)

ESO:

1r: 6 grups de primer d'ESO dels quals 3 són PIP i 3 són PEV.

2n: 5 grups de segon d'ESO dels quals 3 són PIP i 2 són PEV.

3r: 5 grups de tercer d'ESO dels quals 2 són PIP, 2 PEV, i un grup de PMAR.

4t: 4 grups dels quals 1 són PIP, 2 PEV i un grup de PDC.

PIP: Programa d'Incorporació Progressiva. PEV: Programa d'Educació en Valencià. 

BATXILLERAT:

1r: Existixen 3 grups de batxillerats: un Científi- Tecnològic, un Humanístic, i un de Línia  en Valencià Mixt (Científic-Humanístic)

2n: Existixen 3 grups de batxillerat, un de modalitat Humanístic, un de la modalitat cientificotecnològica i un tercer mixt de línia en Valencià.

Pica ací  per saber més sobre els nostres batxillerats...(La descàrrega pot tardar uns minuts.... per favor espera....)

CICLES

Bàsica: Existeixen 2 grups de Formació Professional Bàsica en les especialitats de Carrosseria i Informàtica. (Horari de Vesprada)

Grau Mitjà: Existeixen 3 grups per als cicles de grau mitjà: un de Carrosseria (de vesprada) i  dos d'Electromecànica (un de matí i altre de vesprada).

Grau Superior: Existeix 1 grup per al cicle de grau superior: Automoció (de matí). També s'imparteix al Gremi d'Artistes Fallers el Cicle de Grau Superior de: Artista Faller i Producció d'Escenografies. (de matí)

EL HORARI DE VESPRADA ÉS DE 15 a 20:30 H.

ON ESTEM?

Pica ací per accedir al GoogleMaps

 

Principal ] [ Presentació ] Documents ] Professors ] Aula Virtual ] Departaments ] Automoción ] Secretaria ] AMPA ] Biblioteca ] Pla Lectura ] CLIL ] Erasmus + ] Revista ] Noticies ]

ã IES Benicalap. Dr.Nicasio Benlloch 130. 46015-València. Tel: 961206305. Fax: 961206306. E-mail:46023547@.gva.es