Descripció de Paisatges

 

Descripció (Iván)

   Grans muntanyes amb una fina capa de neu que pareix un pessic de cotó de sucre. Les muntanyes tenen un color verd amarronat com un polo de llima llimó. Ple d'arbres d'un color exquisit i molt bonic. A la llunyania hi ha un poble que li dóna un toc rural al paisatge, hi ha un riu blau com les llàgrimes d'un xiquet xicotet i quan li dóna el sol pareix un riu d'or. Hi ha un embassament fet de pedra que li dóna un toc modern. Darrere hi ha un pantà que es la cirereta del pastís com la flama d'un ciri. En poques paraules el més bonic és la herba al voltant de l'aigua que li dóna un color molt especial, un blau amb un toc verd com un colorant però natural, i el millor de tot és que no contamina. Tot està rodejat de camps d'un color verd fosc. Més enllà, a l'oest, hi ha una granja amb unes ovelles pasturant. Aquest paisatge em produeix molta alegria per que encara hi ha boscos així. IVAN

Descripció del meu paisatge (Marta)

1- Quan jo veig aquest paisatge m'expressa tranquil·litat i harmonia .En aquest paisatge el principal que he vist ha segut les muntanyes amb la neu per damunt, aquesta neu pareix sal damunt de les muntanyes, davant de les muntanyes es troben els arbres amb les seues fulles verdes , davant els arbres es troba el un riu preciós que el aigua estarà tan sua que pareix vellut el riu porta una capa molt dura , eixa capa són les pedres que pareix que formen una família totes juntes.

2-Quan jo veig aquest paisatge m'expressa tristesa . Es veuen caure les fulles lentament a terra i es veu el riu passar molt trist per que aplega el hivern aquest riu pareix que esta format pel un cristall transparent. Els arbres són xicotets i ja no tenen quasi fulles, les fulles són de colors però no de molts solament de color marró i groc per baix dels arbres es veuen unes xicotetes plantes amb el color verd un poc desgastat .

3- Quan jo veig aquest paisatge m'expressa ira, fúria. En aquest paisatge hi ha una muntanya que ha explotat i surt lava com si fora foc i per la muntanya van fluint dos rius de lava. La muntanya té un color blau fosc i per damunt està tota fosca com si l'hagueren pintat. MARTA

La descrició d'un paisatge (RAFA)

Volcà

    La sensació que em causa es de terror i soledat. També m'agrada perquè dóna por, també m'agrada pel seu riu de lava . Es una muntanya molt fosca les pedres socarrades i amb escletxes molt grans, fum per tot els costats i foc espès com mantega de cacauet, arrasant tot que es fica en el seu camí que ni l'aigua el apaga . El volcà amb una grossa capa i sense vegetació al seuvoltant ni sense pobles ni cap ni una de casses al seu entorn. El volcà es pot comparar amb una muntanya però amb foc al seu interior escopint-lo com si vomitara perquè el menjar li ha sentat mal. El volca amb moltes pedres disminuint de mida per culpa de la lava. El volcà una muntanya abandonada per ell mateix situada allunyada d'un poble. RAFA

Descripció del meu paissatge (CARMEN)

    Quan veus aquest paissatge et pot transmetre moltes sensacions. Personalment, a mi em transmet tranquilitat i silenci al vore el cel tan blau, sense cap núvol. I baix d'aquest cel ens trobem la muntanya, tota nevada, amb la falda plena d'arbres que ja comencen a tindre les primeres fulles de la primavera. Als dos costats de la muntanya, hi ha prats plens de gespa verda i fresca que estan esperant que comence la primavera per a poder traure les xicotetes flors de color blanc i groc que sempre són tan boniques. Davant dels prats, dels arbres i de la muntanya hi ha un llac. Un llac tan blau com el cel, i molt tranquil. A l'aigua es reflecteix la muntanya nevada, els prats i tots els pardals que volen per el cel. Al llac, un poc més endins de la vora, hi ha dues pedres majestuoses, de colors com ara el marrò, el gris, el negre fins i tot el groc. Com la muntanya, aquestes dos pedres també es reflectixen al llac. Aquest és el paisatge que jo he elegit. Podria haver fet molts altres, però he elegit aquest perquè m'agrada molt la tranquil·litat i aquest paisatge me la transmitix. Carmen.

Descripcio d'un paisatge (AROA)

Es un paisatge que te dona la sensació de tranquil·litat un paisatge fred en el que les tonalitats són els verds i el fred. Es un paisatge que fins a l'estiu ha d'estar congelat perquè dóna la sensació de que fa molt de fred, però molt de fred. El cel es tranquil i no es veu cap núvol. Al fons del paisatge hi ha unes muntanyes molt altes, molt altes, rocoses i deformes. Al pics de les muntanyes esta tot nevat i en mig de les muntanyes hi ha una plana un poc abrupta. La plana que sembla a un gran núvol ja que hi ha molt de neu. I en primer pla es veu un munt d'arbres que pareixen un coixí blanet.

Descripcio d'Aroa Fernández (Els Pirineus)

Descripció d'un paisatge (CARLES)

El meu paisatge està ple d'herba també hi ha ovelles en un corral, pel mig hi ha una casa de color blanc, molt gran i molt vella, pareix un estable de cavalls.

    També hi ha molts arbres pelats, el clima es atlàntic. Hi ha uns quants prats tots son molt verds i un marró, també hi ha dues cases més, però son molt mes xiconines que l'altra, són de color blanc hi ha pals clavats en terra. Els arbres no tenen fulles sols tenen branques. Pel que es veu és Astúries. Carles

RAÜL

    Hi ha roques enganxades en el mar, per damunt de tot destaca el verd. L'aigua tota, tota blava, els prats tots d'un color verd escampat. Les casetes velles en mig del camp amb una petita la costa de la platja també petita. Hi ha barques surant en el mar blau. Els pics de les muntanyes són de color verd. El mar te coses de color blanc. Una muntanya esta trencada per la meitat es d'un color gris i negre. RAÜL

DESCRIPCIÓ D'UN PAISATGE Es un paisatge que esta envoltat per la natura i dóna tranquil·litat. El sol es reflexa al mar causant  molta llum, amb les seues muntanyes tan verdes com si foren els prats de Galícia. Els núvols al voltant de les muntanyes, encara que en els núvols hi han escletxes per on ixen els rajos del sol. Els núvol son d'un blau grisenc com si anara a ploure, però fa sol i es un raig de llum que dona tranquil·litat . Fa que parega que estic en primavera del seu color verdós com un prat. Els núvols tan grossos.

Paisatge escrit per: NATALIA GRAU VICENTE

    Jo, quan veig aquest paisatge veig pau, armonia i tranquilitat i ademes veig o em sembla un lloc segur. 

    Està format per un riu molt, molt gran un riu preciós, l'aigua està molt neta i no hi ha quasi corrent "pareix que aquest riu no tinga presa". A la vora del riu dels dos costats hi ha pedres, són unes pedres molt boniques, d'un color aixi com torrat però tirant a blanc, baix de les pedres hi ha dos o tres dits d'aigua, en veure aixo ja et quedes meravellada, pero vaig a acabar el meu paisatge. 

    A l'altra banda quan s'acaben les pedres pots veure molts arbres verdosos i alts, són uns arbres molt bells, el seu pic es puntiagut pero no sé que dir-te quins són, perquè amb la questió dels noms jo d'aixo no en sé molt.    

     Darrere dels arbres hi ha un munt de muntanyes juntes és "una serralada" l'únic que passa és que en la foto sols en veus unes poquetes i com s'ajunten amb les demés. Dalt de la muntanya hi ha neu, és una neu blanca, una neu neta i molt agradable de veure siga en foto com de veritat, bé jo preferisc en veritat pero com no sé on està millor el veig en foto abans d'anar a buscar el lloc. DESCRIPCIÓ FETA PER: LORENA SANCHEZ TORREGROSA

DESCRIPCIO D'UN PAISATGE

M'agrada perque reflexa el calor de l'estiu i el fred de l'hivern. Les muntanyes banyades amb neu reflecta el fred que fa en el clima de muntanya. Les muntanyes blanques per amunt i verds per baix. Baix els arbres totalment verds fa que parega que estiguem en primavera. Mes cap abaix un riu amb l'aigua totalment blava dóna un to fresc a l'ambient amb un arxipielag al costat del riu que deu provindre de la muntanya. Un munt d'herba cobreix tota la terra i queda molt molt bonica. Al costat, infinitat de pedres mullades recobreixen una part de la terra que hi ha al costat del riu. OSCAR I ALBERTO (6E C)

DESCRIPCIó D'UN PAISATGE (MIRIAM I TAMARA, 6Èc)

    Es un paisatge de distintes maneres de roques i arbres . Té dues cases però molt grans una està molt rodejada per molts arbres pins, palmeres etc. Té un golf, les cases estan rodejades de roques i aigua . Hi ha un mar molt gran, les roques són de color gris i un color tirant a groc, en les dues cases hi ha plantes i dues barres, n'hi ha una roca molt alta de diverses formes. Té molts forats, té un cel molt clar, l'aigua del mar és de color blau, la muntanya del fons te com un color gris, n'hi ha una muntanya mes xicoteta de color quasi groc, d'amunt de la muntanya xicoteta hi ha una casa que per el volta te moltes herbes. El mar es molt gran, el cel està blau quasi blanc amb molts núvols. Baix de la muntanya quasi a la vora del mar hi ha una casa, amb palmeres, i una barca davant de la porta.

DESCRIPCIÓ DE: MIRIAM I TAMARA

descripció d'un paisatge.

    Xocant a les roques fa que fasa espuma l'aigua . Dóna molta pau i tranquil.litat. El mar resulta molt barrejat i sembla l'aire perquè a l'aigua l'espuma pareix núvols . el paisatge dóna la impressió de fred i és molt tranquil, les ones. Al fons el cel que es veu tranquil, no ni ha vaixells, i sobre tot l'aigua està molt neta . L'aigua està de color blau que dóna molta vida i el color que té es caracteriza perquè el blau és un color tranquil , bondadós i sobre tot es anti-depresiu.

descripció feta per : Luisa Isabel Frias. 6èC

 

         CONTINUARÀ